DE TOP TIEN VAN 2022

16 januari 2023

Vandaag neem ik even de tijd om 2022 uit te lichten, inclusief enkele van mijn favoriete outfits, topberichten en links naar topwinkels. In zoveel opzichten was 2022 nogal een waas. Ik had echt het gevoel dat ik weer in het ritme van de dingen begon te komen – van werk tot reizen tot thuisprojecten! Blijf scrollen voor meer top tien lijsten van 2022!


MIJN TOP TIEN FAVORIETE OUTFITS VAN 2022

Ik heb meer dan 275 outfits gepost in 2022 – WHEW! Ik heb dit weekend een wandeling gemaakt door mijn geheugen en op de een of andere manier alles teruggebracht tot mijn top tien favorieten. Er was VEEL om door te nemen, maar zonder verder oponthoud…
DIAMANTEN

Diamanten zijn toch de beste vriend van een meisje?! Ik scoorde deze diamanten jas op de outnet en het was een van mijn favoriete aankopen van 2022. Ik vind het geweldig hoe zowel klassiek als interessant deze look eruitzag.

EEN A+ ASOS VIND

Ik ben een geweest ASOS fan sinds ik Atlantic-Pacific lang geleden in 2010 begon. Terwijl de website kan overweldigend zijn, ze hebben een aantal echt unieke edelstenen. Deze jurk was dit jaar een van mijn favoriete vondsten.Omdat ik er niets aan kan doen, zijn er een paar eervolle vermeldingen om hier, hier en hier te bekijken. 🙂


MIJN TOP TIEN POPULAIRE LINKS VAN 2022

Ik wilde ook enkele van mijn meest populaire links van dit jaar delen – zoals bepaald door jullie allemaal! Ik krijg veel vragen over mijn make-uproutine, dus het was geen verrassing mijn vloeibare eyeliner en droge matte lippenstift stonden in de top tien. Schoeisel was ook een grote belangstelling, met deze loafers die ik het hele jaar droeg, dit paar sandalenen mijn meest gedragen muiltjes hebben allemaal de lijst gehaald. Zonnebrillen zijn altijd een nietje op Atlantic-Pacific en deze (ze komen nu in zoveel goede kleuren) en deze betaalbare tinten waren je persoonlijke favorieten. WIJ introduceerden Lele Sadoughi X Atlantische-Stille Oceaan in april van dit jaar en uiteindelijk DRIE productbestellingen gedaan om de vraag bij te houden! De samenwerking was verreweg een van mijn meest aangeklikte links en er zijn nog een paar oorbellen over van de laatste bestelling die we in oktober hebben gedaan hier (deze zijn perfect voor Valentijnsdag). Last but not least, hoewel ik veel over-the-top mode laat zien, vroegen velen van jullie naar mijn favoriete basics/dagelijkse kleding. Mijn favoriete tank van $ 5 en broek met split zoom (zie hier hoe je ze kunt stylen) eindigde dit jaar bovenaan de lijst! Als je op zoek bent naar meer basisinspiratie, kun je hier en hier berichten bekijken.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Camilys.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart